27 квітня 2024   17:06   562

Шість адмінматеріалів отримав водій-порушник, який втікав від патрульних

Шість адмінматеріалів отримав водій-порушник, який втікав від патрульних
Учора вдень до поліції надійшов виклик про ДТП на вулиці Тріумфальній у Краматорську.

Про це інформує Патрульна поліція Краматорська та Слов'янська

Виявилось, що авто Chery Tiggo не дотрималося безпечної дистанції, скоїло зіткнення з транспортним засобом HONDA та залишило місце пригоди. Водій авто HONDA передав інформацію стосовно зниклої автівки патрульним, а ті — іншим екіпажам Краматорська.

Згодом поліцейські помітили схоже за описом авто, з відповідними механічними пошкодженнями та відсутніми номерними знаками. На вимогу працівників поліції зупинитися водій не реагував. Навпаки — прискорився та намагався зникнути.

Зупинив авто дорожній знак на вулиці Елеваторній: водій не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини, зніс дорожній знак та вимушено зупинився. За кермом патрульні виявили 34-річного громадянина з ознаками алкогольного сп’яніння.

Освідування підтвердило нетверезий стан громадянина.

Відтак, чоловік отримав два протоколи за скоєння ДТП (за ст. 124 КУпАП), протокол за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП), протокол за ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), протокол за ч.1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) та постанову за ч.1 ст. 121-3 (Керування або експлуатація транспортного засобу без номерного знака) КУпАП.

Чоловіка відсторонили від керування.
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: