9 травня 2024   17:02   871

Очільник ОДА пояснив, навіщо ремонтувати дорогу за 50 мільйонів у прифронтовій Костянтинівці

Очільник ОДА пояснив, навіщо ремонтувати дорогу за 50 мільйонів у прифронтовій Костянтинівці
Ремонт однієї з доріг у прифронтовій Костянтинівці за майже 50 мільйонів гривень необхідний, оскільки це єдина траса крізь місто і вона потрібна військовим для оперативного пересування.

Про це в ефірі телемарафону Єдині новини повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін, - пише Суспільне Донбас.

Відповідаючи на питання телеведучої "Тендер на майже 50 мільйонів гривень для ремонту однієї з вулиць Костянтинівці, це дуже близько до Часового Яру. Для чого це зараз робити", Філашкін сказав:

"Це дорожня артерія, яка залишається в місті Костянтинівка. Ворог знаходиться біля 10 кілометрів від міста, і ті люди, які хоч раз заїжджали на Донеччину і були в цьому місті, вони зрозуміють для чого ця дорожня артерія потрібна", — повідомив Вадим Філашкин.

Очільник додав, що ця дорога потрібна військовим для вільного пересування і вона є єдиною "артерією з міста".

Інформацію про проведення тендеру на ремонт автодороги оголосили 2 травня, 15 травня має розпочатися аукціон між підрядниками. Оголошена вартість робіт - 47 мільйонів 747 тисяч гривень.

Очільник ОДА пояснив навіщо ремонтувати дорогу за 50 мільйонів у прифронтовій Костянтинівці

Очільник ОДА пояснив навіщо ремонтувати дорогу за 50 мільйонів у прифронтовій КостянтинівціДорога у Костянтинівці, яку планують відремонтувати. Суспільне Донбас

Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: