28 березня 2024   17:29   591

Понад тисячу українських книжок отримали бібліотеки Краматорська за час акції книгодарування

Понад тисячу українських книжок отримали бібліотеки Краматорська за час акції книгодарування
Начальник Краматорської міської військової адміністрації Олександр Гончаренко провів оперативну нараду з представниками культурної сфери нашого міста.

Про це інформує Краматорська міська рада

У центральній міській публічній бібліотеці вже починають підбивати підсумки акції “Подаруй бібліотеці книгу українською!”, яка тривала у Краматорську упродовж лютого-березня.

Книжки дарували усі: мешканці краматорська та його гості, комунальні підприємства та структурні підрозділи міської ради, благодійники з усієї України. Загалом вдалося зібрати понад 1200 українських книжок.

Акція триватиме до 31 березня, тож, якщо після прочитання цієї новини, ви теж вирішите долучитися — час у вас ще є. Ба більше, робити добрі справи, можна і поза акціями, а просто тоді, коли є настрій.

Завершився ювілейний ХХ обласний конкурс юних виконавців на струнно-смичкових інструментах “Срібна струна”, до участі в якому завжди долучались вихованці-музиканти з краматорських мистецьких шкіл. Вже незабаром журі має визначитись із переможцями. За роки існування конкурс став традиційно яскравою подією у культурному житті нашого міста, відіграючи значну роль у розвитку музичного мистецтва всієї Донеччини. Попри велику війну, що триває в Україні, він вчергове відбувся, а участь в ньому взяли навіть музиканти з інших країн.
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.