25 березня 2024   09:41   701

Підприємець зі Слов’янська скористався грантом та розширив бізнес

Підприємець зі Слов’янська скористався грантом та розширив бізнес
Важливу роль у сьогоднішньому відновленні та розвитку бізнесу відіграють різні економічні програми підтримки та гранти.

Одним з прикладів успішного використання грантової допомоги є розширення бізнесу Володимира Киркача, підприємця зі Слов’янська. Чоловік майже 30 років присвятив роботі в сфері фото та відео зйомки, має власну студію. Під час війни Володимир не зупинив діяльність. Він мав плани на розвиток свого бізнесу, але для їх реалізації потрібні були додаткові кошти. Суттєвою підтримкою стала грантова допомога за програмою «Власна справа».

На кошти мікрогранту підприємець придбав фотоапарат, необхідне комп’ютерне обладнання та відкрив новий офіс. Він створив два нових робочих місця та планував прийняти на роботу операторів комп’ютерної верстки.
За допомогою в укомплектуванні вакансій Володимир звернувся до центру зайнятості. Фахівці проаналізували професійно-кваліфікаційний склад безробітних та підібрали підходящі кандидатури. Співбесіда пройшла вдало, кандидатів запросили на стажування на робочому місці з подальшим працевлаштуванням.

Роботодавець також зацікавився іншими активними програмами підтримки від служби зайнятості. Спеціалісти запропонували отримати компенсацію за працевлаштування зареєстрованих безробітних, в тому числі внутрішньо переміщених осіб.

Якщо ви маєте бізнес-ідею, реалізуйте її за допомогою грантової програми «Власна справа». Деталі участі на сайті Державного центру зайнятості за посиланням.

Подати онлайн заявку на участь у грантовій програмі «Власна справа» можна через портал «Дія».

Виникли питання або потрібна детальна консультація? Звертайтеся до call-центру Донецького обласного центру зайнятості безкоштовно за телефоном: 0-800-33-61-67.
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.