22 травня 2024   13:21   404

Спортсмени Донецької області в розділі фул-контакт на Кубку світу з кікбоксингу WAKO здобули 1 золоту і 3 бронзові медалі

Спортсмени Донецької області в розділі фул-контакт на Кубку світу з кікбоксингу WAKO здобули 1 золоту і 3 бронзові медалі
Данило Стрілець із Курахового став переможцем вагової категорії 54 кг, здолавши двох спортсменів з Туреччини та суперника з Мавританії.

Про це інформує Донецька обласна державна адміністрація

Ще один курахівець Андрій Кирієнко відзначився бронзовою нагородою в категорії 60 кг, вигравши поєдинок проти опонента з Туреччини.

Владислав Свєчкар із Білозерського переміг представників Туреччини та Казахстану і посів третє місце в категорії 67 кг.

Микита Курдюков з Авдіївки став бронзовим призером у категорії 51 кг.

Кікбоксерів Донеччини підготували Артем Дріга, Артем Дубровський і Валерій Бережний – тренери-викладачі Обласної дитячо-юнацької спортивної школи з кікбоксингу Донецької ОДА.

«Данило Стрілець, Микита Курдюков та Артем Дубровський отримують у 2024 році щомісячну обласну стипендію – втішно бачити, як ця підтримка втілюється в яскравих міжнародних досягненнях!

Бажаю спортсменам та їхнім тренерам безмежної наснаги на шляху до нових звитяг у славу Донеччини та України!» - привітав спортсменів Вадим Філашкін.
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Можливість коментування матеріалів на сайті тимчасово відключена.

Останні новини: