7 травня 2024   13:27   618

У трьох населених пунктах Краматорського району виникли пожежі, одна з них - внаслідок обстрілу

У трьох населених пунктах Краматорського району виникли пожежі, одна з них - внаслідок обстрілу
Протягом минулої доби рятувальники Донеччини ліквідували 14 пожеж на території області, одна з яких виникла внаслідок ворожого обстрілу

Вчора ворог обстріляв околиці селища Ямпіль Краматорського району, внаслідок чого виникла пожежа у хвойному лісі на території Ямпільського лісництва. На місце події виїхали рятувальники 69-ї державної пожежно-рятувальної частини, які ліквідували загоряння. Вогнем знищено 10 га лісової підстилки.

Того ж дня, о 14:20, в селищі Біленьке рятувальники 30-го державного пожежно-рятувального загону ліквідували пожежу в господарчій споруді на території приватного домоволодіння. Вогнем знищено 15 кв. м покрівлі та перекриття споруди.

6 квітня, о 17:16, рятувальники 45-ї державної пожежно-рятувальної частини прибули на виклик про пожежу в село Старорайське Краматорського району. На місці події надзвичайники встановили, що відбувається горіння сухої трави. Вогнеборці ліквідували пожежу на площі 1,5 га.

Загалом рятувальники ліквідували 7 пожеж на відкритих територіях та 3 пожежі в природних екосистемах. Вогнем знищено 4 га сухої трави та 13,5 га лісової підстилки.
Технополис
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.