24 квітня 2024   08:52   160

Клінінг у Львові – економія часу та сил за доступною ціною

Прибирання у квартирі – важлива справа для всіх.

Проте не всі можуть собі дозволити виділити час на прибирання. Тому для таких людей свої послуги надають компанії, що працюють саме з прибиранням. Цю послугу ще називають клінінгом. У Львові дана послуга також популярна. Клінінг Львів дозволяє власникам помешкань зекономити час та присвятити його більш важливим речам, ніж прибирання у квартирі.

Основний перелік послуг, котрі надаються у Львові

До переліку послуг входять такі: 

  • Базове прибирання. Передбачає протирання речей від пилу, застеляння ліжка в кімнаті. В кухні також все протирається від пилу, миється раковина, витяжка та посуд. Миється ззовні побутова техніка. Також до базового прибирання входять ванна та санвузол. Все аналогічно миється ззовні. 
  • Генеральне прибирання. Воно передбачає більш детальну чистку всіх речей у квартирі. Миється та протирається (також натирається засобами для полірування) не тільки те, до чого може дістати клінер з висоти свого зросту, а ще й те, куди щоб дістатися необхідно взяти драбину. Драбину або клінери везуть із собою, або беруть ту, яку надає власник квартири. Також вивозиться з квартири усе сміття. Така послуга вартуватиме набагато більше, ніж звичайне прибирання. Але така послуга необхідна раз на певний проміжок часу. 
  • Окремі послуги. До них входять генеральне миття кухні та санвузлу. Кожну послугу можна замовити окремо. 
  • Миття вікон. Ця послуга не входить ні до базового, ні до генерального прибирання. Вона завжди є окремою. Клінери миють кожне скло з обох боків. 
  • Прибирання після ремонту. Після ремонту важко підручними засобами вивести весь бруд. Деякий бруд залишається після ремонту на довгий час. Послуга клінінгу допоможе позбутися такого бруду, адже у фахівців є необхідні хімічні засоби. Вони виводять подібне. Вартість такого прибирання буде вища, ніж у базового, але нижча, ніж у генерального. 

Клінінг – це необхідний процес, коли немає вільного часу на прибирання власноруч. 

Переваги клінінгу у Львові

Послуга з чистки дає власнику квартири такі переваги: 

  • Якість виконаної роботи. Фахівці працюють добре та виконують все на найвищому рівні. 
  • Власник помешкання суттєво економить час. 
  • Швидкість клінінгу. На кожний етап прибирання у фахівців відведений певний час. Загальний час прибирання невеликий, але залежить від площі квартири. 
  • Клінери використовують для надання своїх послуг спеціальне обладнання, котрого може не бути у власника квартири. 

Чистка квартир у Львові задовольнить будь-якого власника помешкання. Послуга надається за доступною ціною та виконується на якісному рівні.

Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.