22 квітня 2024   13:48   419

У Костянтинівці з’явилася вулиця Білих Янголів

У Костянтинівці з’явилася вулиця Білих Янголів
Одну з найдовших вулиць міста, Інтернаціональну, перейменували на честь поліцейських підрозділу «Білий Янгол», які рятують людей біля фронту.

Про це інформує Поліція Донецької області

Таку назву запропонували мешканці громади під час громадського обговорення щодо перейменування 176 вулиць міста. Костянтинівська міська військова адміністрація підтримала вибір громадян.

Текст пропозиції: «Загін поліції «Білі янголи» було спеціально створено на Донеччині для евакуації цивільних. Нині він діє в багатьох містах і вже став легендарним. Назва відзначає героїзм та відданість членів загону «Білі янголи», які ризикували своїм життям для рятування інших. У червні 2023 фото костянтинівця Павла Дяченка, на якому він рятує дитину, потрапило на марку Укрпошти. Пишаємося земляком».

Під час електронного опитування ця пропозиція набрала більшість голосів серед семи варіантів. За неї проголосували 31,9% людей. Після опрацювання результатів голосування спеціальною комісією із залученням науковців вулиці було присвоєно нову назву – вулиця Білих Янголів.

Поліція Донеччини дякує мешканцям-авторам ідеї та всім причетним до увічнення діяльності груп «Білий Янгол». Для нас це велика честь і мотивація. Продовжуємо служити українському народу!
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: