21 квітня 2024   12:47   501

Велосипедисти Донецької області – серед кращих за підсумками чемпіонату України на Львівщині

Велосипедисти Донецької області – серед кращих за підсумками чемпіонату України на Львівщині
12-14 квітня у Львівській області відбулася національна першість з велосипедного спорту на шосе – чемпіонат України в індивідуальній гонці в гору, індивідуальній гонці на час та командний чемпіонат України в груповій гонці.

Про це повідомили в Управлінні фізкультури та спорту ДонОДА.

Звання кращих на дистанціях довжиною від 10 до 115 км виборювали понад 130 учасників у вікових групах юніори, юніорки, юнаки та дівчата.

Від Донеччини на змаганнях виступили 11 спортсменів – вихованці Обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з велосипедного спорту, Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки та Школи вищої спортивної майстерності, представники міст Лиман і Бахмут.

До числа кращих увійшла збірна юніорів Донецької області: Данило Пащенко (ШВСМ), Дмитро Ємченко (ОСДЮСШОР), Данило Тіманов та Євген Лемещенко (ДОСФКСП ім. С. Бубки), які здобули «золото» у командному заліку в індивідуальній гонці на час, «срібло» – у гонці в гору, «бронзу» – у груповій гонці. Нагородження переможців і призерів чемпіонату України провели на центральній сцені міста Трускавець.

Підготували велосипедистів Донеччини тренери Олександр Геращенко, Кирило Поспєєв та Валерій Красов.
Східний Проект
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: