19 квітня 2024   22:19   772

Володимир Зеленський оглянув фортифікації на Донеччині

Володимир Зеленський оглянув фортифікації на Донеччині
Зараз у Донецькій області ведуться роботи з будівництва третьої лінії оборони, зазначили у місцевій ОВА.

Про це повідомив голова Донецької облдержадміністрації, начальник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін, який доповів Президенту України про ситуацію в регіоні.

«Мав честь зустріти на Донеччині Президента України Володимира Зеленського. Доповів президентові про ліквідацію наслідків російських обстрілів і відновлення водопостачання в населених пунктах — на жаль, ці роботи доводиться виконувати дуже часто через постійні обстріли", - пише Вадим Філашкін.

"Розповів про забезпечення навчання в регіоні та будівництво шкільних укриттів. Окрему увагу приділив спорудженню третьої лінії оборони в регіоні — її будуємо разом з іншими областями та Державним агентством відновлення та розвитку інфраструктури. Візит очільника держави на лінію фронту — завжди потужний сигнал підтримки для наших захисників, а також важливе послання, яке побачать і наші союзники, і наші вороги. Будемо битися до Перемоги!" - повідомив Вадим Філашкін.

З будівництвом фортифікаційних споруд президент ознайомився особисто — оглянув вогневі споруди, захисні залізобетонні конструкції, траншеї, спостережний пункт та невибухові загородження.

Також на Донеччині Володимир Зеленський відвідав медичну роту 95-ї окремої десантно-штурмової бригади — поспілкувався з захисниками і вручив нагороди бійцям і медикам бригади.

Нагороди отримали і бійці 41-ї окремої механізованої бригади, яка обороняє Часів Яр — президент відвідав один із командних пунктів бригади і заслухав доповідь комбрига щодо оперативної ситуації в регіоні.

"На Донеччині провів нараду щодо безпекової ситуації в регіоні та захисту людей, - пише у Telegram Президент Володимир Зеленський. - Провів нараду щодо безпекової ситуації в Донецькій області, а також оглянув будівництво фортифікацій у регіоні. - Оглянув будівництво фортифікацій – максимум сил має бути зосереджено на цьому напрямку".

У свою чергу пресслужба президента повідомила, що командувач ОСУВ Хортиця Юрій Содоль поінформував про основні потреби військових підрозділів та оперативну обстановку у своїй зоні відповідальності, зокрема щодо оборони Часового Яру.
ОбщеЖитие
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: