19 квітня 2024   22:14   764

Відбулось засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Краматорській міській військовій адміністрації

Відбулось засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Краматорській міській військовій адміністрації
Заступник начальника міської військової адміністрації Карен Заргарян провів засідання Координаційного центру та наголосив на важливості підтримки громадою внутрішньо переміщених осіб особливо на етапі адаптації після переміщення, а також подальшої інтеграції.

Про це інформує Краматорська міська рада

Начальник Краматорського міського центру зайнятості Інна Березюк у своїй доповіді розповіла, що служба зайнятості також працює в даному напрямку. Серед населення громади, а особливо з числа ВПО ведеться постійна роз’яснювальна робота щодо можливості працевлаштування. Для збільшення шляхів інформування упродовж наступного місяця додатково має запрацювати “Чат-бот Єдине вікно: помічник ВПО”.

Ще одним важливим напрямком роботи служби є працевлаштування осіб з інвалідністю. Станом на сьогодні в Краматорському міському центрі зайнятості на обліку перебуває 56 осіб з інвалідністю, шестеро з яких було працевлаштовано. Крім того, одна така особа пройшла за направленням служби додаткове навчання.

Також присутні обговорили хід оцифрування трудових книжок співробітників установ, що підпорядковані Краматорській міській раді та комунальних підприємств міста.
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: