26 березня 2024   14:24   392

Фонди бібліотек Краматорська активно поповнюється україномовними книгами

Фонди бібліотек Краматорська активно поповнюється україномовними книгами
Останнім часом значно зросла кількість людей, бажаючих поділитися з бібліотекою своїми книгами.

Про це повідомляє у Facebook Центральна публічна бібліотека Краматорська.

500 примірників україномовних видань отримала днями дитяча бібліотека -філія ім. М. Рибалка Центральної міської бібліотеки м.Краматорськ. Нові, щойно видані книги, різнопланові за жанрами та тематикою, для дітей та дорослих, надійшли до бібліотеки у рамках проєкту «Різниця Є».

"Ті, хто безоплатно передають книги в фонд бібліотеки, - люди з високою громадянською позицією, які прекрасно розуміють, що ці книги знайдуть свого читача, - йдеться у повідомленні. - Сьогодні бібліотекарі Центральної міської публічної бібліотеки щиро та безмежно вдячні співробітникам Управління реєстраційних повноважень та ведення реєстру територіальної громади Краматорської міської ради за подаровані книги, небайдужість та послідовність".

Нові, щойно видані книги, різнопланові за жанрами та тематикою, для дітей та дорослих, надійшли до бібліотеки у рамках проєкту «Різниця Є».

“Співробітники та користувачі бібліотеки висловлюють щиру вдячність засновникам проєкту: популяризаторці читання і блогерці Еммі Антонюк та Книгарні «Є» – за можливість отримати таку актуальну зараз літературу", - повідомили біліотекарі.
ОбщеЖитие
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: