29 квітня 2024   20:26   278

Вбивство українських військових у Німеччині: один із загиблих служив у Десантно-штурмових військах

Вбивство українських військових у Німеччині: один із загиблих служив у Десантно-штурмових військах
Одним з українських військових, які загинули у Німеччині 27 квітня, був військовослужбовець 81-ї окремої аеромобільної Слобожанської бригади ДШВ ЗС України.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на фейсбук командування Десантно-штурмових військ Збройних сил України.

"Встановлено особу одного із військовослужбовців, які загинули у Німеччині у місті Мурнау. Ним є наш побратим – військовослужбовець 122-го аеромобільного батальйону 81-ї окремої аеромобільної Слобожанської бригади ДШВ ЗС України", - ідеться у повідомленні.

Як зазначається, у 2023 році він був поранений у боях за Білогорівку, після чого проходив лікування та реабілітацію в Німеччині.

27 квітня десантник помер від ножових поранень. Поранень йому завдав громадянин Росії. Підозрюваного у нападі затримали німецькі правоохоронні органи.

Командування приносить щирі співчуття родичам та друзям загиблого військовослужбовця.

Вбивство українських військових у Німеччині. Що відомо?

Раніше повідомлялося, що в Німеччині в приміщенні торгового центру в Мурнау (Верхня Баварія, Німеччина) було вбито двох чоловіків 36 і 23 років з України. Згодом МЗС України уточнило, що загиблі є військовими, які проходили в Німеччині реабілітацію після поранень. Підозрюваний Юрій Ж. затриманий, слідчий суддя видав ордер на його арешт за підозрою у подвійному вбивстві.

Українські дипломати тримають ситуацію на особливому контролі.
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: